Tjenare

Hehu, jag har inte sovit någonting än, satsar istället på att somna tidigt ikväll så att jag inte sover bort hela dagen imorgon. Ack så många filmer jag har sett, finns knappt några intressanta kvar att se. Förutom transformers då, men den har inte kommit än. Åh, vad jag älskar transformers..

En sak som inte många vet än är att jag har kommit på ett "eget" transformers-namn till mig själv: Lamatron. Det är en mix av megatron och namnet på fillans penna/pennvässare/kommer inte ihåg.

Sounds of a playground fading

In flames nya skiva finns på spotify, guttt!

In Flames – Sounds Of A Playground Fading

Söndag

Kan inte direkt säga att det är den händelserikaste dagen på veckan..


Tjugofemte

Jag klarade av midsommar rätt så bra för att vara förkyld och jävlig. Spelade buzz och det gick även bra för att vara lite påverkad. Just nu sitter jag hos min syster och ska äta mackor strax, och sedan ladda upp inför pizzan som vi ska äta senare, mhm.

Cravings


Misfits t-shirt och en SOAD hoodie
Förresten så har jag förjävlig hosta och en uppkäftig hals tack vare metaltown..

Sådärja

Metaltown var awesome, förutom att vårt tält läckte in så att vi hade en liten swimmingpool till slut :) och man var öm i hela kroppen två dagar efter, men sånt hör till festivaler! SOAD och Korn var lätt de bästa banden, men är fortfarande lite besviken över att Korn bara spelade i en timma. Och sen headlineade Volbeat (som suger dase) på kvällen.... Därför rymde jag och Fillan tillbaka till campingen så fort som möjligt efter att Korn hade spelat, för att slippa stöta på alla småfjortisar som skulle se dom.

Bilder kommer i ett senare inlägg, så ni behöver inte grubbla över det i er ensamhet.. Och alla kommer att vara tagna av fillidill för att jag orkade inte ta med min kamera hittade inte min laddare

Studenten


Fyfan vilken bra morgon/dag/kväll det var!

Last caress

Dagens planer är avslutningsmiddag vid svensknabben med andra MP-klassen och lärarna. Efter det ska jag tömma ur mitt skåp och lämna tillbaka alla böcker som jag har kvar där, sen ska jag lämna tillbaka min nyckel. Då får jag tillbaka mina 100 kr (!!!) som jag (mamma) betalade när jag började ettan, och det behövs verkligen just nu.

Fillans ord ♥

Lama: Du är den nyaste men också en av de bästa! Du är den som lyser upp min dag. Du är den som fick mig stiga upp ur min sköna säng och sätta ner mina fötter på det kalla golvet och ta den där förbannade bussen till den nerskitna jävla skolan och det tackar jag dig för! För om det inte hade varit för dig så hade jag aldrig tagit studenten. När man egentligen borde ha som tråkigast så gör vi det som roligast. Med dig kan jag göra alla de sjuka, roliga, och mest mystiska grejer som jag inte skulle kunna göra med någon annan. Du äe den person jag alltid kan räkna med. Så som du har ställt upp för mig har ingen människa gjort. Du kan inte kallas för något annat än en bästa vän<3


Jag och min humor


Forever alone <3

Silver, guld och misär

Är klar med allt i skolan nu, det enda som återstår är avslutningslektioner, fika och såntdära mysigt. Och om en ynklig liten vecka tar jag studenten! Två dagar efter det singlar jag iväg till göteborg med min finaste bästis och intar metaltown.
Hujeda mig vad tiden rinner iväg.
Ikväll funderar jag på att umgås med min syster för att fördriva tiden en aning, och imorgon ska jag hem till petra & spela guitar hero.
Varför växte jag upp i en udda familj som inte förstår att xbox och ps2 är nödvändigheter.

Petralicious

Som jag sa, så var jag hos Petra och fotade igår. Försökte få henne att likna Courtney Love.

Balen

Min klass!

Fuck off


Värdelös rubrik

Var hos petra innan och fotade det jag hade kvar, och så spelade vi guitar hero, måste fan köpa det.
Förresten, det är otroligt hur lätt jag kan få min mamma att laga mat åt mig, heh i got the power.

Booyah

Finally home! Efter att ha stekts sönder i parken, sprungit efter klasskompisar och agerat foto-slav, kameran var rätt så tung ska ni veta.. (Bilderna lägger jag över på tisdag. så då slänger jag upp några) Sen åkte jag buss till sommarstugan för att fira min mormors födelsedag och för ett tag sen kom jag hem från min syster där vi kollade på film. Jag passade även på att mysa med plutten ♥


Bal

Idag är det kaggs bal som står på schemat, jag ska bege mig till slottet för att fota några i min klass. Alla kommer vara galet fina!

Home zone

Jag har lyckats böja sönder usb-sladden till min systemkamera och jag hittar inte laddaren till min vanliga tråkiga kamera. Någonstans måste den ha gömt sig, eller så har mamma städat undan den.. som hon brukar göra med mina saker... Förstår inte varför hon ska in där och ränna runt när allt redan ligger i perfekt oordning, då jag har full koll på vart allt ligger.

Nu ska jag äta pizza fastän jag är proppmätt, blä. familjetid in my ass

Fint


Efter att becca druckit upp två öl på km igår så drog vi och åt, sen erbjöd jag mig att hålla henne sällskap resten av kvällen så jag följde med henne hem och vi kollade på film. Somnade vid halv sex tror jag, pigg som fan :D um, kanske borde äta frukost nu.

Stressad

Jag fick nyss ett samtal av becca, hon föreslog en spontanutgång som vanligt. Men en lugn denna gången :) vi sätter oss på km (obvious) och tar en öl, borde nog uppdatera varandra om vad som egentligen hände i onsdags, haha.

Serious

Klipptiden blev av ändå, så nu är det avklarat! Endast färgning som återstår innan studenten.


Myggbett & metal

Igår tänkte jag kolla läget med mitt myggbett på baksidan av låret; det var inte bara ett bett. Utan fyra stycken små på rad, hur fan lyckas en mygga med det egentligen..
Idag kan jag erkänna att jag är smått avis på petra och alla andra som är på siesta, jag vill också hitta på saker, gå på festival och vara full dygnet runt. Kanske inte ska klaga så värst mycket, åker ju till metaltown den 17,e. Det är rätt så snart, nej okej.. det är snart.
14 dagar för att vara exakt, därför är det kanske dags att lägga till deras spellista och börja peppa lite, ja så gör vi.



Förresten! Igår tänkte jag kolla läget med mitt myggbett på baksidan av låret; det var inte bara ett bett, utan fyra stycken små på rad. Hur fan lyckas en mygga med det egentligen..?

I predict a riot


Detta är oftast den första låten jag sätter på när jag har vaknat och sista låten jag lyssnar på innan jag somnar.

The dark of the matinee

Istället för att skriva ett utdraget inlägg som är baserat på hur äckligt fult jag tycker mitt hår är och att min klipptid blev inställd,
så lägger jag upp en liten bild som sammanfattar allting väldigt bra. Hittade bilden på tumblr, såklart.


Framtidsplaner

Hm, dags att bli rik snart kanske så att jag har råd att köpa en egen laptop, det är lätt skönast att ligga i sängen och kolla på film. Måste köpa en lott där man får en viss summa pengar per månad under ett visst antal år. Och så måste jag vinna såklart..
Pokerproffs ska jag ju bli också, jobb är absolut inget för mig.

Morsning

Jag kan inte direkt påstå att vi brukar fota något när vi är ute på krogen, vi super istället för att posa, så enkelt är det.
Well, igår hittade jag den perfekta bakisfilmen! Blir till att se den så fort jag har fixat mat.


Tjuhu

Önskar att jag kunde säga som alla andra att jag gjorde mitt sista prov idag, men nejnej. Fotoprovet gick dåligt så kommer antagligen få göra om det nästa vecka, men religionsprovet gick en aning bättre. "Firar" detta med att ta en spontanutgång med beccabög.
Känner att jag inte blev tillräckligt glad i hågen i lördags så får ta igen det ikväll :)


ser lagom galen ut

Fett

On September 13, 1848, Phineas Gage (a railway worker) was packing a hole with gunpowder, adding a fuse and sand, and then packing the charge down with a large tamping iron. The gunpowder ignited and the iron bar shot through his left cheek bone and exited out the top of his head, and was later recovered some 30 yards from the site of the accident. Within minutes he was up and walking. A few days later he had fungus of the brain. A couple of weeks after, 8 fluid ounces of pus from an abscess under his scalp was released. Damage to Gage’s frontal cortex had resulted in a complete loss of social inhibitions, which often led to inappropriate behavior. He was no longer the same Gage that his friend’s and family knew. Today his skull and the iron bar that shot through it are on display at Boston’s Warren Anatomical Museum.


RSS 2.0