Sådärja

Nu är jag hemkommen från emmaboda, otroligt skönt att duscha och sova i sin egna säng, men samtidigt är det lite sorgligt att det redan är slut. Men men! Infected Muschroom och The Bloody Beetroots var helt klart bäst, stod längst fram på infected <3<3 fett värt att bli krossad.


Snodde lite bilder från emmabodafestivalens facebooksida!

Jag klarade det!

Allt är färdigpackat och klart, jag som inte hade någon lust alls efter att jag drömde att jag hade packat allt. Men nu senni, nu har jag till och med städat upp på mitt rum! Checka in kängorna som jag köpte idag med, i ren festivalanda. / HÖRDE JAG SKÅL ELLER?! - ATT DU GJORDE!

Plutt


Mja, hon gillar inte vatten så värst mycket.

Asdf

Okej, jag tänkte lägga upp ett bildbevis på att jag är inne på kvällens andra kopp kaffe, men eftersom datorn riktas uppåt och förstärker min inte så fullt smickrande dubbelhaka så skippar vi det.. 
Däremot kan ni få se en bild som jag tog för ca en vecka sen. bah


Yoho

Min dygnsrytm är helt fucked up; somnade vid halv tolv idag och så vaknade jag vid klockan sju.
Planerar att vara vaken tills imorgon kväll så att jag kan somna tidigt, därför måste jag ladda upp med en hel del kaffe inatt. För på tisdag så åker jag till emmabodafestivalen för att ha dom bästa dagarna i mitt liv. Det är där headern är ifrån förresten, emmaboda 09.

Oh wait..


Fillidutten

Um, det går rykten om att min bästis fyller hela 19 bast idag. Grattis somfan hörredu ♥

Tältning @ Öland

Petra agerade som kundvagnsgangster..

Efter mycket om och men så hittade vi det PERFEKTA stället, folket som bodde där i området var sjukt trevliga. Alla hälsade på oss och folk som kom ner till vattnet småpratade lite och en kvinna sa till och med godnatt! Fett mysigt vare. 

En supernöjd Petra strax efter ankomsten!

"Vi som älskar fil med öl"

Fram mot kvällen, innan vi tog ett dopp; kallt och skönt var det :D

Det roliga var att dagen efter så trodde vi att det skulle ta en halvtimma att gå tillbaka till Färjestaden, men det tog bara 10 minuter :D:D och så var vi duktiga och lämnade tillbaka kundvagnen!

Ändrade planer..

Eftersom min syster inte kunde klämma in systembolaget i sitt fullspäckade schema, så far jag och petra till öland för att grilla, supa och tälta idag istället mmh. (själv hoppas jag innerligt på att äta en cheesburgare någon gång under dygnet) har redan packat ner kameran btw, med batteri!


Oj

Eh, hej. Tumblr och filmer/serier är mitt liv. ahkej.
Meneh, senare idag ska jag fixa alkohol till emmaboda, på torsdag ska jag till öland och tälta med pettan. Måste ta en bild "imorgon" så att ni får se hur mitt rum ser ut just nu <3<3 fett stökigt

Oh hai

Nu har jag gått över från Gossip Girl till Dexter, har snart kollat klart på säsong 2.... Tyckte att det passade bra som underhållning nu när jag kommer vara ensam i cirka två veckor.

Typiskt

Jag fick med mig kameran igår för en gångs skull, men så visade det sig att jag glömde batteriet..

Innan himlen faller ner


Jag har laddat upp för film, en liten skvätt gossip girl och bra sällskap imorgon, hej och hå!

Mums

Idag när jag och syster var inne på partaj så var det en liten flicka som hittade en sexleksak, (en flaska med en kuk i) När hennes mamma frågade vad det var så sa hon att det var ett ben. Jahah :(


Cha chaA

Ska snart på stan en snabb runda med syster för att inhandla nödvändigheter till festivalen, så som kläder, hårfärg och cigg. Alkoholen tar jag en annan dag när syster yster har fått tillbaka sitt pass!

Master of tents

Numera är jag en stolt ägare till ett uppfällbart tält! Testade även att vika ihop det, efter mycket om och men så lyckades mamma och jag (mest jag tihi) lista ut det. Köpte även ett liggunderlag och ett hänglås till tältet. Det är bara 16 dagar kvar nu jö!

Shitface

Jag skulle lätt bli snyggare om man slet bort all hud i ansiktet, um ville bara påpeka det. Gammal bild förövrigt, har inte längre kvar min medusa. Jävligt fula ögonbryn hade jag också.

Nu var iaf ännu en värdelös dag avklarad, imorgon blire till att köpa tält. pappa betalar, who.

Gives me all i need

Efter sisådär en och en halv vecka så lyckades jag leta upp låten med Metallica som jag hörde på radion. Wherever I May Roam heter den, och herre min skapare (umm..) vad bra den är.


Alltid rött alltid rätt

Tänkte bara checka om det fanns en hygglig imperiet tisha, hittade en på direkten. Men den var inte bara hygglig kan jag säga, utan råsnygg! Åh vad jag ska förhandla ekonomi med mamma.

Fin kväll förövrigt; choklad och imperiet. Forever alone med andra ord :))

Paint it black


Åh vad jag älskar tumblr i stunder som denna, och förresten så hade jag 666 followers förra veckan.

Shululu

Idag var jag på handledarkurs med pappsen, så om cirka sex veckor får jag börja övningsköra, wehu. Och den första teorikursen är 8/9. Ska begrava mitt ansikte i böckerna nu, har inget annat bättre för mig om dagarna än att sitta vid datorn såatteh.

Um

Jag hörde att ni ville se hur mina vita "converse" såg ut efter metaltown, så här har ni dom...

RSS 2.0