Dagens inköp

Eftersom studiebidraget anlände på mitt konto idag så passar jag såklart på att slösa upp pengarna första dagen! Dock var brännan på halsen/brösten inte fullt så vacker, därför kände jag att svartvitt passade bra.



Fy skäms

Efter att pluggandet har skitit sig och så kommer jag inte inte kunna somna förrens minst en timma på grund av sömnproblem fastän jag är trött som bara den, därför känner jag att en gif passar väldigt bra. godnatt gott folk!


Tja

Ny design å de, tröttnade som vanligt :) nä, nu måste jag ta tag i mitt liv och göra klart den där satans powerpointen!

Måndag

Är lagom trött efter lördagens partajande som resulterade i 3,5 timmar sömn. Men det var helt klart värt det! Just nu sitter jag och inväntar ett omprov, lite typiskt att dom alltid är på måndagar...

Söndag

Det blev inte mycket tid över till bloggen under helgen för att jag har varit social, eller ah, försökt åtminstonde. Men nu kunde jag äntligen sätta mig ner med en kopp kaffe och rensa bort kommentarer som "hej fin blogg :):)" och "jag har just nu frågestund på min blogg, ställ en fråga vettja!" Varför skulle jag ställa en fråga till någon som jag inte ens vet vem det är eller känner? jisses.

Jag gjorde det..

Jag sökte nyss mitt första sommarjobb, (sveriges bästa dessutom) bättre sent än aldrig, typ. Festivalerna man får haka med på är; P&L, hultsfred, way out west, ung 08 och popaganda.

Go'morrn

Min dag kunde inte har börjat bättre; jag upptäckte att jag äntligen fått 500 followers på tumblr. Eller okej, om jag ska vara riktigt petig så var det till och med 502 stycken.. Och dagen blir bara ännu bättre, senare (okänd tid, än så länge) får jag finbesök som stannar tills på söndag!

Tja, rätt så pepp


Från förrförra året, vid ett camp såklart.

Torsdag

Igår satt jag uppe alldeles för länge, visst hade jag sovmorgon idag men den tog jag inte nytta av utan vaknade halv 9. Så idag var jag lagom trött, men jag får skylla mig själv helt enkelt.
Imorgon är jag ledig men med tanke på att inte bli sönderstressad nästa vecka så måste jag ta itu med prov och redovisningar. Ugh, är lite sur över att allt kommer på en gång när man har planer för helgen.

När jag scrollade igenom facebook så såg jag att en av mina vänner hade gillat Ari Gold, och helt plötsligt fick jag Entourage-abstinens. Inte ett dugg passande eftersom jag inte har någon tid över.
Vilka fina minnen vi har förresten; jag, Entourage och långa sommarnätter ♥


Onsdag

Jag har gått runt och frusit i stort sett hela dagen, och nu sitter jag i ett varmt rum med tjocktröja på och skakar/ryser vartannat. Ptja, om jag har tur så kanske jag är sjuk imorgon, skönt. Då har jag tid till att vila upp mig tills på lördag, för då jävlar blire av att supa. /fjortis


It's my life

Jag kom på en asgrym remake på Bon Jovi's låt It's My Life:

where’s my life?
it’s gone forever
nothing gonna make things better
i just wanna die when you’re around 
(it’s my life)

Inte långt kvar nu

Idag fick vi lyssna på låten som vi ska springa ut till, några i klassen som går ljud hade fixat en med den låten klassen ville ha. Det är upptoning i början innan vi kommer upp på "baracken" och när vi väl står där uppe så kommer låten igång. aaah, det kommer bli fett!

Morsning

Såg precis att min design såg förjävlig ut i internet explorer, tycker synd om er som användr det, inte för att min design ser cp ut. Utan för att explorer är sämst, ehe.
Tatueringen blev bra och jag är nöjd med den som fan. Den är gjord av en amatör, såatteh, så farlig är den faktiskt inte.


Just nu..

img_5698 (MMS)

Just nu..


Exakt

Ah, godmorgon! Eftersom jag blev väckt tidigt så tänkte jag börja dagen med att kolla på The Shining.

Oi

När jag pillar med min bloggdesign så brukar den aldrig bråka med mig, men bara för att jag verkligen ville ha den på ett visst sätt - så gjorde den såklart det. buhu. Men inga sura miner för det, jag är ledig imorgon och har dagen redan planerad:

— Stanna i sängen nästan så länge jag vill (senast till kl 1)
— Åka till stan för att träffa Pettan en sväng.
— Följa med henne hem för att bli tatuerad, ett uppochnervänt kors blir det!

Iggy Pop - Lust For Life

Underbart soundtrack till en av dom bästa filmerna jag sett, Trainspotting.

Film och lite annat

Skönt att jorden inte gick under, måste få 500 followers på tumblr & gå på två festivaler först... well, that's it.
Nämen, om mindre än en timma så bänkar jag mig framför tv'n för att titta på Besatt, fulaste översättningen någonsin förresten.. Har för mig att den heter The Exorcism Of Emily Rose eller något liknande, ja det gjorde den, önskar att jag kom ihåg ointressant plugg lika lätt som filmtitlar. Men i alla fall, så såg jag den för ett tag sen och den är helt klart värd att se igen!



På tal om film så har jag bestämt mig för att kolla igenom en del filmer som Jack Nicholson har medverkat i. För några veckor sen så började jag med Gökboet, och imorgon blir det, som jag otroligt nog inte har kollat på än, The Shining. Har rätt så stora förväntningar på den filmen, men jag tror att den kommer leva upp till dom.

Petra


Bilden är från förra veckan, då vi hade en lite fotosession. Först och främst var det meningen att jag skulle fota till skolarbeten men det slutade med, mja, bilder som denna till exempel.

Poison

Inte konstigt att jag är kritvit när det inte är några som umgås med mig :) och sola är inte min grej lol.
Förresten så önskar jag att jag hade en laptop så att man slapp gå ur sängen om helgerna, rätt så värt!
Uh, jag känner hur positivt detta inlägget blev, menmen.


Like a pen

Uh, jag är verkligen kass på att skriva, jag brukar skriva flera meningar för att sedan radera dom efter att jag har läst igenom allt och insett hur dumt det lät. Blir lite stolt över mig själv när jag lyckas skriva någorlunda långa inlägg, som festivalinlägget till exempel, det klassar jag som ett långt inlägg. Jobbade hårt på det faktiskt.

Men hur lustigt blir inte detta nu när jag skriver ett blogginlägg om mitt bloggande? Hm, idgaf eftersom det är inte många som kommer läsa igenom allt ändå. Ohwell, när det väl händer saker i mitt liv så lovar jag att det blir intressantare inlägg + bilder! Om jag någonsin lyckas (läs: kommer ihåg) att ta med mig kameran.

Festivalsommar

Nu är det inte långt kvar till sommaren och festivaler! Om mindre än en månad åker jag till gbg med min bästa Filli för att inta metaltown, då blir det pure awesomeness som System Of A Down och Korn. Ska även se Bring Me The Horizon, Graveyard, Cradle Of Filth + fler band som Fillan har större koll på, haha. 

I juli smäller det, stort. Tredje året i rad kommer jag vandra in på Emmabodas festivalområde och må bättre än någonsin. Det finns ingen annan festival som jag tycker bättre om, och årets line-up är underbar! Infected Mushroom, Skrillex, The Bloody Beetroots, Yelle, Familjen, Danger och fler feta electroband!

Vilka festivaler ska du besöka i sommar? :)


Jimi Hendrix


Gulligt


Vad är grejen med mig och getingar? Förut när jag skulle gå ut och röka så satt en väntade på mig på balkonräcket, var tvungen att blåsa bort den och sedan fly för mitt liv. (Living on the edge)

White Lies - E.S.T

Dålig kvalité tack vare tuben, menmen.


Howdy

Mitt bidrag till jordens undergång är att jag ska fasta tills i eftermiddag, då ska jag äta god mat. Under dagen ska jag underhålla mig med att kolla på film och plugga, intressantare än så blir inte min dag tyvärr.

Ilandsproblem


Det var ett bra tag sen min hårfärg såg såhär bra ut, dock var det inte länge sen jag färgade håret..
Billig och dålig hårfärg = not again.
Något som är positivt är att Petra äntligen har fått igång sin tatueringsmaskin och testat den lite på fakeskinn, men på tisdag ska hon testköra på mig. Inte på något synligt ställe utan det blir troligen på benen.

Manson


“You have to take responsibility, you reap what you sew, and you have to clean up after yourself. I’m sick of people always trying to blame movies, bands, songs, or talk shows, for whatever, teen suicides, drug overdoses, everything else. If someone’s stupid enough to kill themselves over a song, then that’s exactly what they deserve. They weren’t contributing anything to society.  It’s one less fucking idiot in the world. There’s too many people, if more people killed themselves over music, it wouldn’t disappoint me, it would disappoint me in that it’s said that people are that stupid.” -Marilyn Manson


Det går bra nu, typ

Nu har jag finfin lång-ledighet som varar tills på måndag, fast så ledig är jag inte direkt, jag måste plugga också. Jag måste även passa på att äta mycket eftersom jorden går under på lördag...






Bild från igår


Jag och Petra

Kors i taket

Okej, detta är inget bra tillfälle för mig att sakna min sidecut, nu när studenten är snart och allt. För att inte göra något förhastat så måste jag hålla mig sysselsatt, det är ofta när jag har tråkigt som vissa missöden händer. Men jag klarar det denna gången, det är bara en månad kvar, efter det kan jag göra vad fan jag vill med håret.

Fast jag passar inte ens i sidecut, men det är en helt annan sak.

Oh hi

Enda anledningen till att jag jag skriver här är för att min andra blogg inte vill funka.
När jag väl har tid och lust till att skriva långa inlägg så käftar blogger emot... Menmen, jag står väl ut ett tag till.. (det var likadant igår kväll) bleh.
Snart beger jag mig till min syster, dags att slå en pling för att se om hon är hemma (och vaken) men först; morgonciggen!

Holidays in the sun-n-n

Efter en vecka av vinterkyla börjar solen äntligen komma tillbaka! Snart hoppar jag in i duschen för att tvätta ur min röda hårfärg, därefter sätter jag mig på balkongen för att ta min morgoncigg.

I want I want

Var en sväng på stan med Wille efter skolan, jag köpte hårfärg och två iphone skal.
Wille köpte ett åt mig så att vi ska matcha varandra! Feeint.
Efter det blev jag upphämtad och så gjorde halva familjen en tripp till Hansa City, även kallat modehuset. Jag (mamma..) inkasserade två par byxor, ett par shorts, fett snygga leggings, tre toppar/linnen och två par skor. Men den viktigaste av allt var studentklänningen. Ååh, slutet är så sjukt nära nu!

Silent shout


Nackdelen med blogg.se är att man måste ha en rubrik för att kunna posta ett inlägg.
Låtnamn från diverse artister på min milslånga spotify-lista hjälper mot min dåliga fantasi.

From the stars

Okej, detta är den absolut sista bloggen jag kommer skaffa, denna gången lovar jag det.
På riktigt.


RSS 2.0